TU är en branschorganisation som arbetar för fria och konkurrenskraftiga medier för ett öppet och demokratiskt samhälle

AKTUELLT

 

 
 

webbBild

FotoMatildaRahm

Foto: Matilda Rahm

TUs faktasamling som app UPPDATERAD AppStore eller Google Play. Sök på ”TU tidningsmarknaden” .

SvenskDagspress2015 2016 small

 
 

TUoMediepol

Juridik och Etik

Marknadsinsikt

Opinion

Alla vinnare och ett hedersomnämnande i Årets Dagstidning 2016

Expressen, Dagens Nyheter, Nyheter24 och Kit får dela på priserna i Årets Dagstidning, och ett hedersomnämnande till Schibsted - Gula båtarna delades ut på Berns Salonger i Stockholm.

HelhetsprisetVinnare2016ExFotoAlexanderDonkahedersomnämnandeFotoAlexanderDonka

Foto: Alexander Donka

Läs mer...

Banner

Allt om programmet, prisutdelningen och hur man anmäler sig - klicka på bilden ovan.

Alla nomineringar i Årets Dagstidning 2016

Tre nominerade och en vinnare i varje tävlingsklass. Nu är alla nominerade utsedda och presenteras med nomineringstexter och citat från juryordförandena.

Läs mer...

Senaste nytt om adblockers

Färska siffror om hur många internetanvändare som använder Adblockers presenteras på Årets Dagstidning den 15 mars. Vilka är de som blockerar annonser? Och vad kan mediebolagen göra? Hör Charlotte Svensson, digital affärsutvecklingschef, Bonnier News, Charlotte Thür, vd, IAB och Marie Nilsson, vd på Mediavision diskutera olika strategier och möjliga vägar framåt för mediebolagen.

Läs mer...

Möt Ehsan Fadakar på Årets Dagstidning 2016

Det är en helt unik position han har, Ehsan Fadakar, Chef för sociala medier, Schibsted. Han fick under år 2015 ansvar för strategin kring sociala medier och omvärldsbevakning inom hela Schibsted Publishing. Hur han ska göra det och hur han ser på Facebook hör ni på Årets Dagstidning 2016, tisdag den 15 mars på Berns Salonger i Stockholm.

Läs mer...

Årets Dagstidning 2016 – Nominera senast 25 januari!

Nu är det hög tid att nominera till någon av de fem tävlingsklasserna i tävlingen Årets Dagstidning. Senast den 25 januari 2016 behöver vi ha din nominering och därefter kan man skicka in kompletterande underlag och material till tävlingen fram till den 1 februari.

Läs mer...

Årets Dagstidning 2016 - nu kan man nominera!

 Den 15 mars arrangerar TU tävlingen Årets Dagstidning 2016 i samarbete med Dagens Media. 12 timmar om och för dagspress med seminarier och prisutdelning inriktade på marknadsfrågorna för branschen.  Nu är nomineringen öppen. Vem som helst har rätt att nominera, det vill säga anmäla bidrag till en eller flera av de fem tävlingsklasserna. Perioden som bedöms är 1 januari 2015 till sista december 2015.

Läs mer...

Årets Dagstidning 2016 - tolv timmar om och för dagspress

Den 15 mars arrangerar TU tävlingen Årets Dagstidning 2016 i samarbete med Dagens Media. 12 timmar om och för dagspress med seminarier och prisutdelning inriktade på marknadsfrågorna för branschen.

Läs mer...

Alla vinnare i Årets Dagstidning 2015 & Momma-priset!

Sajtbild

Läs om vinnarna och se bilder här.

Årets Dagstidning 2015 - här är de nominerade

Nu har jurygrupperna avslutat sitt arbete med att utse de nominerade till de olika kategorierna i Årets Dagstidning 2015. Årets Marknadsorganisation, Årets Kampanj, Årets Redaktion och Årets Dagstidning Helhetspriset.

Läs mer...

Årets Dagstidning 2015 - dags att nominera!

 Årets Dagstidning är den årligen återkommande tävlingen för dagspressen och dess mediehus. Arrangörer är tidningen Medievärlden tillsammans med TU. Vem som helst har rätt att nominera, det vill säga anmäla bidrag till en eller flera av de fem tävlingsklasserna. Perioden som bedöms är 1 januari 2014 till sista december 2014.

Läs mer...